A adormit cu piciorul pe acceleraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină staţionată într-o parcare din zona Lido, din municipiul Târgu-Jiu, a luat foc în această dimineaţă, după ce şoferul, un tânăr de 25 de ani, a adormit la volan, în timp ce apăsa cu piciorul pe acceleraţie.

Incendiul a fost anunţat la 112 de trecători, astăzi, în jurul orei 10.00. La faţa locului au ajuns în scurt timp pompierii, care au reuşit să stingă flăcările înainte să se producă o adevărată tragedie. După ce a fost scos de vecini din maşină, şoferul a dat bir cu fugiţii, fiind tras la răspundere tatăl său, care se afla acasă.

„Detaşamentul de Pompieri Târgu-Jiu a fost anunţat pentru stingerea unui incendiu la un autoturism marca Logan, s-a intervenit pentru lichidarea incendiului cu un pistol de tip D de la autospeciala de stingere cu apă şi spumă. Maşina ardea în partea din spate, în dreptul portbagajului lateral stânga", a declarat Florin Sorescu, comandantul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu.

„Un tânar ceva mai obosit a adormit în parcare, în maşină, cu piciorul pe acceleraţie şi din cauza oboselii s-a turat maşina mai mult, a ars eşapamentul", a spus un martor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite