Târgu-Jiu: 93 de cupluri au sărbătorit nunta de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

93 de cupluri din municipiul Târgu-Jiu, care au împlinit sau împlinesc în acest an o jumătatea de veac de la căsătorie, au sărbătorit astăzi, de Dragobete, nunta de aur.

La Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe Calea Eroilor, a avut loc o slujbă religioasă de reînnoire a jurămintelor. La fel ca în ceilalţi ani, naşul spiritual a fost primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, împreună cu soţia acestuia, iar directorul Poliţiei Comunitare, Ion Tudor, a fost cumnat de mână.  După slujbă, longevivele cupluri au mers în Parcul Central unde s-au fotografiat, după care au petrecut la un restaurant din Târgu-Jiu. În plus, perechiile au primit din partea primăriei un premiu în valoare de 500 de lei.


Este căsătorit de 50 de ani cu colega de bancă


Eugeniu şi Angela Borcan împlinesc în acest an o jumătatea de secol de la căsătorie. Eugeniu a împlinit chiar de Dragobete vârsta de 70 de ani. S-a căsătorit din dragoste cu cea pe care a iubit-o din timpul şcolii. A fost coleg cu soţia sa încă din şcoala primară, dar au început să se iubească din timpul liceului. Au o fată şi doi nepoţi. „Viaţa în doi a fost foarte frumoasă. Ne-am mai certat, dar, până la urmă, am găsit mereu o cale de înţelegere. Acum sunt multe divorţuri. Eu cred că ceu care vin la biserică şi se cunună religios ar trebui să se gândească la faptul că doar o singură dată în viaţă trebuie să facă acest lucru“, îi sfătuieşte Eugeniu Borcan pe cei mai tineri.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite