Târgu-Jiu: 70 de gorjence pleacă în februarie la cules de căpşune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin Serviciul de ocupare european EURES în această perioadă Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a consiliat un numar de 517 persoane care au dorit un loc de muncă în străinătate, precum şi angajatori.

În luna noiembrie a avut loc la Slatina  selecţia la nivel naţional  pentru 400 locuri de muncă în  Spania la recoltare căpşuni,  unde agenţia a trimis un număr de 200 femei din care 70 au fost selectate şi urmează să plece cu contract pe o perioadă de 3 luni în luna februarie 2011, astfel AJOFM Gorj s-a situat pe locul al treilea din ţară. Femeile care vor recolta căpşuni în Spania vor câştiga zilnic 38 de euro brut, însă li se opreşte 2% deduceri salariale, dar li se va asigura cazare gratuită.
Şi în anul 2011 instituţia îşi propune să acţioneze pe piaţa muncii în vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ prin continuarea implementarii măsurilor active de combatere a şomajului şi oferirea unor servicii prompte şi de calitate atât agenţilor economici cât şi solicitanţilor de locuri de muncă.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite