Târgu-Jiu: 65 de kilograme de peşte expirat, retras de la comercializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui control la preparatele din peşte, comisarii  Protecţiei Consumatorului Gorj au dat amenzi în valoare totală de 19.000 de lei şi au retras de la comercializare 65 de kilograme de produse. În perioada urmtoare vor fi controlate unităţile de tip fast-food şi cele din incinta ştrandurilor. 

Comisarii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj au demarat o acţiune de verificare a produselor perisabile ce se vând în pieţele din Târgu-Jiu şi Motru. Controalele au vizat în special comercianţii de peşte şi preparate din peşte.  Zece agenţi economici au fost sancţionaţi pentru diverse nereguli. Sancţiunile au fost aplicate pentru produse cu termen de valabilitate expirat, nerespectarea  condiţiilor de depozitare şi păstrare a alimentelor, neafişarea preţurilor şi a tipurilor de sortimente. În plus, s-a oprit definitiv de la comercializare 65 de kilogame de peşte şi conserve sau icre din peşte la caserole, în valoare totală de 1100 de lei.  Toate aceste produse erau expirate.
Comisarii vor continua zilele următoare o serie de acţuni de verificare a unităţilor de tip fast-food precum şi a unităţilor alimentare din incinta ştrandurilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite