500 de maşini trase pe dreapta într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

204 din numărul total al şoferilor care au fost opriţi în trafic au fost amendaţi de poliţişti, 99 dintre ei fiind sancţionaţi pentru că nu purtau centura de siguranţă.

Valoarea totală a amenzilor acordate pe parcursul zilei de ieri este de 31.150 de lei. Acţiunea desfăşurată de poliţiştii de la Rutieră a fost organizată pentru a vedea dacă şoferii gorjeni respectă obligaţia de a folosi centura de siguranţă.

„În perioada 12–18 septembrie, pe drumurile publice de pe raza judeţului Gorj se va desfăşura o acţiune de verificare a participanţilor la trafic cu privire la portul regulamentar al centurii de siguranţă. Au fost oprite în trafic şi controlate peste 500 de autovehicule, poliţiştii constatând 204 de  abateri de  la normele rutiere, 99 pentru neportul centurii de siguranţă, 24 pentru încălcări ale regimului legal de viteză, 15 pentru conducerea unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, patru pentru neacordare de prioritate, iar diferenţa pentru alte abateri.

Poliţiştii rutieri au retras cinci certificate de înmatriculare şi au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice trei permise de conducere, din care două pentru neacordare de prioritate şi unul pentru depăşire neregulamentară", a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite