25 de persoane au fost păcălite cu locuri de muncă în străinătate. Vezi aici cât au plătit pentru un job fals de măcelar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 28 de ani, din Bumbeşti-Jiu, reţinută pe 28 septembrie şi ulterior arestată preventiv pe o perioadă de 15 zile pentru înşelăciune, este acuzată în prezent că a păcălit 25 de persoane cu locuri de muncă în Marea Britanie. Numărul victimelor este însă mult mai mare, conform anchetatorilor.

Toate cele 25 de persoane din Mehedinţi şi Gorj au fost audiate de poliţişti şi au mărturisit că au plătit, în perioada aprilie-august 2011, între 100 şi 300 de euro în speranţa că vor lucra ca măcelari peste hotare. „Iniţial, la data de 28 septembrie, poliţiştii au dispus reţinerea suspectei, pe timp de 24 de ore, fiind identificate cinci părţi vătămate. Au extins cercetările şi au mai identificat alte părţi vătămate, care au sesizat faptul că au fost victime ale infracţiunii de înşelăciune, comisă de către O.C.E, în vârstă de 28 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu. Până pe 6 octombrie au fost identificate 25 de părţi vătămate, valoarea prejudiciului creat acestora depăşind suma de 10.000 de euro“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Numai în cursul zilei de joi, patru persoane din Mehedinţi şi Gorj au declarat că tânăra de 28 de ani, în perioada mai-august 2011, sub pretextul că le va găsi locuri de muncă în Anglia, le-a cerut sume cuprinse între 300 şi 350 de euro, prejudiciul total în cazul acestora fiind de 1.250 euro. Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite