Târgu-Jiu: 23 de ani de puşcărie pentru tatăl care şi-a violat cele două fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Cernea, de 37 de ani, din comuna Turburea, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pe data de 12 februarie a acestui an, pentru incest şi viol. Aseară, magistraţii gorjeni au dat verdictul şi au stabilit ca acesta să-şi petreacă următorii 23 de ani după gratii.

În sedinţa publică de ieri, magistraţii gorjeni au dictat sentinţa în cazul bărbatului care şi-a violat, timp de cinci ani, cele două fete. Dintre toate pedepsele acordate pentru infracțiunile de care este acuzat, pedeapsa finală, contopită, este cea mai lungă dintre cele primite pentru fiecare acuzație în parte – și anume 23 de ani de închisoare, precum și pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi pe o durată de cinci ani, cu drept de recurs la Curtea de Apel Craiova.

Minorele au plâns atunci când şi-au văzut tatăl în boxa acuzaţilor



Pe parcursul audierilor, declaraţiile celor două fiice, în vârstă de 13 şi 15 ani, au scos la iveală amănunte şocante, conform cărora tatăl şi-a violat, timp de mai mulţi ani, ambele fiice. Cele două fete se aflau internate pe atunci la un centrul maternal din Motru, dar în vacanţe mergeau la tată, timp în care acesta abuza de ele. Anchetatorii au aflat că toate faptele s-ar fi consumat în ultimii cinci ani. Bărbatului i s-a organizat un flagrant, în timpul căruia îşi ameninţa fata cea mare să nu spună nimic despre ce s-a întâmplat între ei. Minorele au fost mutate în centrul de la Schela, unde sunt consiliate de psihologi.

Vom reveni cu amănunte.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite