Târgu-Jiu: 200 de locuri de muncă la cules de căpşuni, zmeură, ceapă şi dovleci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a fost postată o ofertă de ultima oră. Danezii caută 200 de lucrători necalificaţi în mai multe ferme de cultivare a fructelor şi legumelor.

Cei interesaţi trebuie să se prezinte cu buletinul la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, până pe data de 28 februarie. Aceştia vor fi plătiţi cu cel mult 15 euro pe oră, în funcţie de kilogramele de căpşuni, ceapă, zmeură şi dovleci culese.

Vârsta minimă este de  18 ani, iar experienţa în agricultură constituie un avantaj. Danezii caută şi ambalatori, personal de curăţenie şi întreţinere în ferme, personal administrativ şi 10 posturi de soferi de camion, autobuz şi tractor. Cerinţele sunt postate pe adresa: http://eures.anofm.ro/.

În ceea ce priveşte culesul căpşunilor şi mazării, din mai până în  august, angajaţii trebuie să-şi aducă un cort, ustensile de gătit şi haine groase. Se asigură condiţii pentru prepararea mâncării, toalete şi spaţii pentru duş.  Perioada de lucrru este cuprinsă între o lună şi jumătate şi şase luni, cu 20-60 de ore pe săptămână.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite