FOTOGALERIE Traian Dădălău-Brăiloiu a fost condus astăzi pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care cortegiul funerar a ajuns în faţa Colegiului Naţional «Tudor Vladimirescu», din cer au început să cadă câteva picături de ploaie.

Câteva sute de persoane l-au condus, astăzi, pe Traian Dădălău-Brăiloiu pe ultimul drum. Acesta era fiul cunoscutului artist fotograf Teodor Dădălău şi nepotul omului de afaceri George Brăiloiu. Cortegiul funerar a pornit de la locuinţa familiei, de pe strada Nicolae Bălcescu din Târgu-Jiu, după care s-a oprit timp de câteva minute în faţa Colegiului Naţional «Tudor Vladimirescu», la care învăţa Traian.

Click pe poze pentru a vizualiza FOTOGALERIE

image
image
image

În acel moment, din cer au început să cadă câteva picături de ploaie. „Este un semn că lui Traian îi pare rău că pleacă din această lume“, a spus una dintre rudele băiatului.

Toţi cei care au participat la înmormântare au primit o fotografie pe spatele căreia se găsea un mesaj din partea lui Traian. Colegii lui Traian au fost alături de el şi au purtat coroane şi un brad de nuntă, aşa cum este tradiţia la tinerii care mor înainte de a se căsători. Traian a fost înmormântat în cimitirul din localitatea Romaneşti, de la marginea oraşului Târgu-Jiu. Adolescentul, în vârstă de 17 ani, a murit într-un accident de circulaţie petrecut în judeţul Timiş. Traian se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului condus de către mătuşa sa, medic în Timişoara.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite