Târgu-Jiu: Pană: „Am pierdut două puncte la Târgu Jiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pană: „Am pierdut două puncte la Târgu Jiu”
Târgu-Jiu: Pană: „Am pierdut două puncte la Târgu Jiu”

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Marian Pană, a precizat la conferinţa de presă că echipa sa putea obţine toate cele trei puncte la Târgu Jiu dacă ar fi abordat jocul cu mai mult curaj.

Gloria Bistriţa a fost echipa care a început mai bine jocul din această seară, antrenorul bistriţenilor fiind de părere că echipa sa se putea impune cu puţin mai mult curaj: „Ne-am bătut pentru punctele puse în joc şi până la urmă nu a fost rău. A fost bine că am deschis scorul iar cu puţină îndrăzneală puteam să mai marcăm , din păcate, ne-am rezumat la o apărare supraaglomerată. Am lăsat adversarul să ne domine şi au venit cu foarte multe centrări în faţa porţii. Până la urmă ne mulţumim cu acest rezultat şi mergem mai departe şi ne luptăm la fiecare meci să scoatem ce putem şi să ne salvăm de la retrogradare.”

Pană a recunoscut că în repriza a doua Pandurii au dominat jocul dar şi echipa sa mai putea înscrie: „Dacă noi îndrăzneam puteam să mai marcăm. N-am avut acolo susţinerea mijlocaşilor. Şi golul primit a venit de acolo după ce Neagu n-a fost atent şi s-a jucat, pierzând mingea. E destul de greu de spus cât e de echitabil. Din punctul nostru de vedere am pierdut două puncte la Târgu Jiu  pentru că ne-am dorit foarte mult să câştigăm, noi aveam nevoie de trei puncte. Dar până la urmă ne mulţumim şi cu egal.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite