Târgu-Jiu: Două noi terenuri de baschet amenajate la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Două noi terenuri de baschet amenajate la Târgu Jiu
Târgu-Jiu: Două noi terenuri de baschet amenajate la Târgu Jiu

Clubul Pandurii Târgu Jiu va avea în curând două terenuri de baschet în aer liber amenajate în parcarea complexului sportiv, pe suprafeţe speciale. Investiţia de peste 2,5 milarde de lei aparţine guvernului României şi Primăriei Târgu Jiu urmând ca terenurile să fie administrate de CS Pandurii.

Terenurile de baschet care se află acum în curs de amenajare pe baza sportivă  reprezintă o investiţie a guvernului României la sugestia ministrului Victor Ponta care este şi preşedinte al secţiei de baschet a clubului Energia Rovinari. Directorul clubului gorjean, Mihai Prumariu, a explicat că Pandurii a pus la dispoziţie terenul şi licitaţia pentru materiale s-a derula tot prin intermediul clubului: „Clubul Pandurii Târgu Jiu am pus la dispoziţie terenurile care erau până acum o parcare. Licitaţia pentru materiale s-a derulat tot prin clubul nostru iar investiţia este de 2,8 miliarde de lei, banii fiind investiţi în suprafaţa de joc specială şi panourile de joc pentru cele două terenuri.”

Terenurile vor avea nocturnă şi tribune


Iniţial s-a dorit şi montarea unei instalaţii de nocturnă dar conducerea clubului Pandurii şi Primăria Târgu Jiu au decis că vor face eforturi după ce se vor amenaja cele două terenuri pentru a realiza şi nocturna, tocmai pentru a se putea investii toţi banii alocaţi de guvern în două terenuri şi nu unul cum era prevăzut iniţial. „În prima fază banii au fost alocaţi pentru un teren şi am zis că putem face noi eforturi pentru a realiza nocturna şi să investim acei bani pentru a face două terenuri, având spaţiul necesar pentru a le amenaja” a explicat directorul CS Pandurii Târgu Jiu care a precizat că se vor monta şi tribune la cele două terenuri. Pentru acest lucru nu va fi făcută o investiţie separată, tribunele existând deja în incinta complexului sportiv, ele fiind folosite la faza finală a Cupei României de la Târgu Jiu.

Conducerea CS Pandurii împreună cu ministrul Victor Ponta urmează să decidă cum se va face accesul tinerilor pe baza sportivă, în principiu fiind gratuit accesul sportivilor legitimaţi la CSS Târgu Jiu. „Facem aceste investiţii şi aceste eforturi de a amenaja terenurile de tenis doar pentru a sprijini baschetul. Un cuvânt de spus în administrarea terenurilor şi a modului cum se vor acorda acestea tinerilor îl va avea de spus ministrul Victor Ponta care s-a implicat să obţinem aceste fonduri” a mai explicat Mihai Prunariu.

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite