Târg-Jiu: Ziua Îndrăgostiţilor la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii îndrăgostiţi care aleg să plece în Roma pot vizita obiective turistice importante
Tinerii îndrăgostiţi care aleg să plece în Roma pot vizita obiective turistice importante

Mai multe unităţi hoteliere din ţară şi din străinătate au pregătit tarife speciale pentru Valentine’s Day şi Dragobete. Oferte sunt şi pentru cei care vor să-şi petreacă Ziua Îndrăgostiilor pe malul mării. Tinerii îndrăgostiţi pasionaţi de munte pot alege Poiana Braşov sau Sinaia. Aici, preţurile sunt cu circa 40 la sută mai mici decât în zilele bişnuite.

Reprezentanţii Agenţiilor de turism din Gorj spun că există oferte foarte bune pe litoralul românesc. De pildă, două nopţi de cazare, mic dejun şi cină inclusă la un hotel de două stele, din Mamaia, costă 140 de lei de persoană.  Tinerii, care optează pentru o petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor la munte, beneficiază de reduceri de 40 la sută. Spre exemplu, un sejur de două nopţi şi trei zile, la un hotel de patru stele din Poiana Braşov, costă 199 euro de persoană. Oferta cuprinde cocktail de întâmpinare a îndrăgostiţilor în apartamentul matrimonial, cină romantică şi masaj aromatic. De asemenea, un sejur de patru nopţi de cazare cu mic dejun şi cină romantică, la un hotel din Sinaia, pentru două persoane, costă 800 de lei. Pachetul include intrare gratuită la piscină, iar parcarea va fi gratuită.

Roma şi Paris sunt destinaţiile preferate de Ziua Îndrăgostiţilor

Laura Dragu, agent de turism din Târgu-Jiu, spune că mai multe cupluri şi-au cumpărat deja bilete pentru a petrece ziua Indrăgostiţilor într-un loc romantic din Paris sau Roma. „Un sejur în doi la Paris sau la Roma costă 1250 de lei. Pachetul include taxele pentru cinci nopţi de cazare, mic dejun, precum şi taxele de avion dus-întors“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite