Târgu-Jiu: Carla Tănasie a renunţat la o carieră în modeling pentru televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Carla Tănasie a renunţat la o carieră în modeling pentru televiziune
Târgu-Jiu: Carla Tănasie a renunţat la o carieră în modeling pentru televiziune

Faptul că fizicul şi trăsăturile deosebite o recomandau pentru o carieră în modeling nu au contat prea mult în faţa pasiunii pentru televiziune. Carla a ales să fie crainic tv şi reporter în locul defilărilor mai comode de pe podiumurile de prezentare.

Carla Tănasie a cochetat cu modelingul dar a a ales până la urmă jurnalismul. Este una dintre puţinele crainice de la televiziunile locale care a studiat jurnalismul şi practică această meserie, fiind şi reporter al televiziunii Gorj Tv dar şi crainică.  În liceu oscila între drept şi medicină dar a ales jurnalism. „Nu ştiam prea multe dar am realizat că asta vreau să fac. Părinţii îşi faceu probleme că nu o să mă pot angaja. Credeau că nu voi reuşi în viaţă fără ajutor dar m-am ambiţionat şi după primul an m-am şi angajat” povesteşte acum Carla recunoscând că a învăţat foarte mult practicând meseria chiar în timp ce studia.

S-a angajat în timpul facultăţii

Pe timpul facultăţii nu s-a gândit că ar putea fi doar crainică tv şi s-a axat  pe meseria de reporter: „Nu-mi convine să fiu doar crainică pentru că să citeşti un prompter e destul de uşor şi nu sunt eu mulţumită de mine. Dar ca reporter îmi place mai mult şi le combin pe ambele.” Făcuse în primul an de facultate practică la o televiziune locală, ca reporter de teren şi crainic iar faptul că se descurca foarte bine a făcut ca după două luni să i se propună angajarea. După doi ani în care a profesat pe perioada facultăţii a revenit la Târgu Jiu unde a fost angajată imediat de Gorj Tv. „Părinţii au dorit să vin acasă şi atunci s-a deschis Gorj Tv am venit să discut. Erau toate posturile ocupate dar când au aflat că am şi jurnalism şi doi ani de experienţă m-au chemat. M-am acomodat foarte bine cu echipa şi nu am mai plecat. De fapt asta căutam, o echipă cu care să mă înţeleg extraordinar. Iar aici am găsit o echipă cu care lucrez foarte bine chiar dacă atunci nu erau ei atât de experimentaţi” povesteşte Carla începuturile sale la Gorj Tv.

A făcut modeling în liceu şi facultate

Modelingul a fost prima pasiune a Carlei care este ajutată de fizic pentru o astfel de mesertie. „Am făcut modeling pe perioada liceului, am urmat un curs de specialitate la Craiova şi chiar am avut prezentări la Craiova şi Timişoara. Un alt curs l-am urmat apoi la Timişoara dar dacă m-am angajat imediat după primul an de facultate nu mai aveam timp să merg la prezentări. Am lăsat modelingul pentru televiziune!” a explicat Carla motivul pentru care a renunţat la podiumurile de prezentare. Faptul că a practicat însă doi ani şi modeling a ajutat-o în cariera care a urmat: „Într-un fel modelingul m-a ajutat prin faptul că  nu am emoţii niciodată. Nici acolo nu aveam emoţii şi cred că m-a ajutat faptul că am intrat în contact cu foarte multă lume şi te ajută asta să comunici mult mai uşor cu cei din jur. La fel de mult m-a ajutat şi faptul că am pleact de acasă la Timişoara unde a trebuit să mă descurc singură iar asta m-a întărit mai mult.”
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite