Târgu-Jiu: Sute de locuri de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Sute de locuri de muncă pentru absolvenţi
Târgu-Jiu: Sute de locuri de muncă pentru absolvenţi

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj va organiza la sfârşitul lunii septembrie „Bursa Locurilor de Muncă“ pentru absolvenţi. Aproape 200 de locuri de muncă sunt puse la bătaie pentru persoanele care îşi caută un serviciu.

 Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj organizează vineri 25 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, str. Traian nr. 5, începand cu ora 9.00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.
             Pentru desfăşurarea în bune condiţii a bursei, personalul agenţiei a început contactarea agentilor economici aflaţi în baza de date. Astfel, pâna la această dată au fost contactaţi 70 agenţi economici, din aceştia anunţându-şi participarea 14 firme care oferă 198 locuri de muncă în meserii variate cum sunt :agent asigurare, agent pază, agent vânzări, ambalator, asistent manager, cocator, cofetar, confectioner imbracaminte, constructor structuri, desenator autocad, desenator tehnic, dulgher,faiantar, fierar betonist, finisor, ingrijitor animale, instalator,lucrator gestionar, mecanic auto, muncitor necalificat, parchetar, patiser, referent, rigipsar, tamplar,tehnician constructor, tinichigiu, vopsitor, zidar,zugrav. Pentru persoanele cu studii superioare sunt vacante urmatoarele locuri de munca: arhitect, asistent manager, secretara, inspector asigurari, inginer automatist, consultant financiar,consilier economic, inginer economist, inginer topograf, inginer mecanic.
            Absolvenţii instituţiilor de învăţământ şi absolvenţii şcolilor speciale, în vârsta de minimum 16 ani, înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, în situaţia în care se angajează cu program normal de lucru, pentru o perioadă mai mare de 12 luni, beneficiază, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, de o primă egală cu indicele social de referinţă, în vigoare la data încadrării.
     Absolvenţii cărora li s-a stabilit dreptul la indemnizaţie de şomaj şi se angajează în perioada de acordare a indemnizaţiei de şomaj, beneficiază, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, de o sumă egală cu indemnizaţia de şomaj la care ar fi avut dreptul, în condiţiile legii, până la expirarea perioadei de acordare a acesteia, dacă nu s-ar fi angajat.
       Agenţii economici care doresc să participe la bursă pot prezenta ofertele de locuri de muncă până la data de 24 septembrie 2009, la sediul AJOFM Gorj din Târgu-Jiu, strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr. 1 sau la sediile punctelor de lucru din judetul Gorj : Motru, Mătăsari, Novaci, Turceni, Rovinari, Bumbeşti-Jiu, Târgu-Cărbuneşti.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite