Târgu-Jiu: Suporterii sunt nemulţumiţi de jocul pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Suporterii sunt nemulţumiţi de jocul pandurilor
Târgu-Jiu: Suporterii sunt nemulţumiţi de jocul pandurilor

Suporterii celor de la Pandurii au taxat şi la ultimul meci susţinut de Pandurii pe teren propriu jocul slab al echipei lui Sorin Cârţu. Deşi au 7000 de abonaţi, la meci nu au venit decât aproximativ 3000 de spectatori care au plecat nemulţumiţi acasă.

Preşedintele Condescu nu a putut preciza dacă spectatorii erau nemulţumiţi în general de echipă sau doar de acest ultim joc: „Nu pot să spun că şi-au manifestat nemulţumirea faţă de jocul echipei în general. Noi veneam după un joc bun cu Dinamo şi ne puteau taxa dacă pierdeam la Bucureşti. Jocul însă i-a nemulţumit total la acest meci. Vin toţi şi ne citesc aici, ştiu ce partitură jucăm la Târgu Jiu şi din păcate nu am găsit soluţii pentru a obţine victoria iar asta se pare că i-a nemulţumit.”

Antrenorul Sorin Cârţu a fost mulţumit că suporterii au mai încurajat echipa dar recunoaşte că aceştia u dreptate să fie supăraţi: „Nu au fost aici încurajări de nu ştiu ce tip. Suporterii participă la joc, dar, aşa e în România, dacă merge treaba bine suporterul e cu tine şi te încurajează, dacă nu, nu. El vine la stadion şi vrea să vadă că echipa lui bate şi e normal. Şi eu dacă mă duc la un meci unde nu am treabă vreau să văd goluri.”



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite