Târgu-Jiu: Cârţu: „Suntem echipă de 1,5 puncte pe meci!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: „Suntem echipă de 1,5 puncte pe meci!”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Suntem echipă de 1,5 puncte pe meci!”

După nouă etape din tur, la jumătatea acestuia, Pandurii au acumulat doar 13 puncte şi sunt puţin sub pronosticul tehnicianului Sorin Cârţu care a pronosticat 1,5 puncte pe meci.

Antrenorul pandurilor apreciază că a avut dreptate când a spus că Pandurii e o echipă de 1,5 puncte pe meci, până acum gorjenii acumulând 13 puncte în nouă etape. Pronosticul lui Cârţu nu a ieşit exact dar aste aproape de ceea ce spunea tehnicianul la debutul acestui sezon: „Au trecut nouă etape şi n-am greşit cu nimic în analiza pe care o făceam eu spunând că echipa asta nu poate lua mai mult de 1,5 puncte pe meci. Împărţim pe 13 la 9 şi dă 1 şi ceva deci cam pe aici suntem.”

Puteau avea mai mult cu şase  puncte


Cârţu crede că echipa putea să mai ia două puncte pentru a fi exact pe pronosticul său dar acestea au fost pierdute la cele două meciuri cu Internaţional şi Oţelul când gorjenii au cedat pe teren propriu şase puncte de fapt: „Meciurile care au fost pierdute acasă puteau fi câştigate. Din punctul meu de vedere, cum fac eu anliza mea, trebuia să mai avem câteva puncte în plus.” Acele meciuri nu trebuiau pierdute iar antrenorul gorjenilor crede că rezultatul a fost puţin nedrept în amebele partide: „N-a fost rezultatul echitabil acolo vorbind aşa fără patimă şi fără subiectivism. Dacă analizăm jocurile, au fost meciuri pe care le-am avut sub control timp de 70-80 de minute şi s-au pierdut pe nişte contre din acestea din sărituri de balon sau ricoşeuri. Au fost şi la alte meciuri doar că atunci au sărit la noi dar acum au sărit la ei.”

Cârţu vrea jucători apţi de competiţie

Chiar dacă şi-ar dori mai mult de la echipă, Cârţu pare resemnat cu situaţia actuală şi crede că aceasta este starea de lucruri şi nu se poate scoate mai mult: „Mie mi-ar place să dăm şi noi lovitura dar aşa  este starea de concurs sau sângele de competiţie la echipa asta. Gradul de competitivitate acesta este” Deşi are jucători apţi de efort, Cârţu apreciază că aceştia nu sunt cu toţii apţi de competiţie din cauza unor probleme medicale care i-au scos din ritm: „Una este starea de competiţie oficială şi alte e starea lor fizică. Una e să fie apţi de efort şi alta să fi apt de competiţie. Aşa e şi cu băieţii noştri sunt buni şi sunt apţi de efort majoritatea dar problema e dacă ei sunt apţi de competiţie sâmbătă.” În ultima perioadă au fost accidentaţi mai mulţi jucători lipsind o perioadă de timp şi Martinovic, Raskovic, Cardoso şi Murgan.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite