Târgu-Jiu: Stromajer, primul gol în ultima etapă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stromajer a marcat primul său gol în meciul cu Alba Iulia
Stromajer a marcat primul său gol în meciul cu Alba Iulia

Jocul din ultima etapă a trunui a constituit o premieră pentru atacantul slovem Jaka Stromajer care a reuşit astfel să marcaheze pentru prima dată în acest sezon.

Folosit în toate cele 17 etape din acest tur, Stromajer a beneficiat de răbdarea antrenorilor de la Pandurii care l-au folosit titular în 14 dintre meciuri, celelalte trei începându-le din postura de rezervă. Deşi a jucat toate cele 90 de minute în nouă dintre meciurile din tur, Stromajer nu reuşise să înscrie până la acest ultim meci cu Unirea Alba Iulia. Antrenorul Ciobotariu s-a declarat încântat de reuşita atacantului său dar nemulţumit de numărul mic de goluri marcate de atacanţi, doar trei în 17 etape: „Mă bucur foarte mult pentru Stromajer, pentru că atacanţii noştri nu au prea marcat în acest tur. Dar iată că el a marcat un gol important şi sunt bucuros pentru el şi pentru echipă. Dar un gol de atacant e puţin, nu au marcat decât de trei ori, nu au reuşit mai mult.”

Stromajer a spart ghinionul


După ce a dat primul gol pentru Pandurii în acest sezon, Stromajer crede că nu va mai avea ghinion, el având numeroase ocazii de a marca la toate meciurile din tur: „S-a terminat şi cu ghinionul meu şi cu al echipei. Pot să spun că sunt bucuros pentru toată echipa că am reuşit să câştigăm acest ultim meci. E cam puţin un gol pentru mine în acest tur, dar e bine că am marcat măcar un gol. Am zis că trebuie să sparg odată ghinionul acesta şi am reuşit.”
Slovenul crede însă că golul nu e doar meritul său apreciind că e al întregii echipe care are acum mai multă linişte de sărbători: „La un gol de acesta lucrează toată echipa şi Popete a dat o pasă foarte bună pentru ca eu sa dau gol. Mergem în vacanţă acum mai liniştiţi pentru că amv încheiat turul cu o victorie. Pot să spun că a venit Moş Crăciun mai devreme, pentru mine sigur a venit.” Atacantul a pus evoluţiile sale fără gol din acest tur doar pe seama ghinionului: „Nu ştiu ce s-a întîmplat cu noi cei din atac în acest tur dar eu pot să vorbesc doar pentru mine şi cred că am avut ghinion. Am jucat toate meciurile bine dar n-am dat gol dar acum că am spart ghinionul cred că o să dau mai multe goluri. Îmi pare rău ca s-a încheiat turul acum pentru că puteam să mai înscriu.”



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite