Târgu-Jiu: Strivit de propriul tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Strivit de propriul tractor
Târgu-Jiu: Strivit de propriul tractor

Un bărbat din comuna Licurici a fost zdrobit ieri la orele prânzului de propriul tractor. Aurelian Răscol a decedat pe loc după ce tractorul s-a rostogolit peste el prinzându-l pe lemnul pe care încerca să-l scoată dintr-o râpă.

Un bărbat din comuna Licurici a decedat ieri după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-o râpă. Angajaţii Postului de poliţie Licurici au fost sesizaţi telefonic prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţă 112 de o femeie din comuna Licurici, cu privire la faptul că  pe raza comunei Licurici, sat Totea, în punctul numit „Balta Popii”, a  văzut un tractor răsturnat sub care se afla o persoană.
La faţa locului s-a deplasat şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Cărbuneşti care, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că persoana este decedată şi se numeşte Aurelian Răscol în vârstă de 52 ani, din comuna Licurici, sat Negreni. Acesta, în timp ce conducea tractorul pe un drum forestier în pantă, tractând un buştean,  a pierdut controlul utilajului agricol care s-a răsturnat de câteva ori.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite