Târgu-Jiu: Cârţu a luat în lot 19 jucători pentru meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu a luat în lot 19 jucători pentru meciul cu Steaua
Târgu-Jiu: Cârţu a luat în lot 19 jucători pentru meciul cu Steaua

Pandurii au ajuns azi la Bucureşti unde s-au antrenat după-amiază pe terenul echipei Juventus.  Antrenorul Sorin Cârţu a convocat pentru partida cu Steaua un număr de 19 jucători dintre care o parte vor reveni la Târgu Jiu după meci iar alţii vor fi trimişi la iaşi pentru meciul cu Poli din Cupa României.

Fotbaliştii de la Pandurii au plecat în această dimineaţă spre Bucureşti unde mâine vor juca cu Steaua. Lotul convocat de Sorin Cârţu pentru acest meci numără 19 jucători: Mingote, Stanca – Popete, Rusu, Chibulcutean, Martinovic, Cardoso, Grecu, Nalaţi, Murgan, Ghindeanu, Stângă, Păcurar, Stromajer, Raskovic, Tilincă,  Arrieta, Lazic şi Stancu.

Mâine se vor depasa la Bucureşti cu un alt autocar şi restul jucătorilor din lot precum şi o serie de jucători de la echipa a doua, Pandurii II. Este vorba de Vladimir Livshit, Mugurel Dedu, Nenad Kutlacic, Marco Basara, Ionuţ Rada, Constantin Diaconu, Dragoş Inclănzan, Marian Pleaşcă, Alexandru Avramescu, Ionuţ Tătaru şi Robert Vancea.  Aceştia, împreună cu cei pe care Sorin Cârţu îi va desemna să joace la Iaşi în cupă din lotul deplasat pentru jocul cu Steaua, vor pleca imediat după jocul cu Steaua la Focşani, acolo unde echipa va pregăti jocul cu Poli Iaşi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite