Târgu-Jiu: Martinovic: „Avem moral bun pentru meciul cu Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Martinovic: „Avem moral bun pentru meciul cu Steaua”
Târgu-Jiu: Martinovic: „Avem moral bun pentru meciul cu Steaua”

Fundaşul central al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Novak Martinovic, a explicat că punctele din meciul cu CFR sunt importante din două puncte de vedere, şi pentru că au adus victoria dar şi pentru că echipa va avea un moral bun pentru meciul cu Steaua.

Fericit că a avut o evoluţie bună cu CFR şi mai ales că echipa sa a reuşit victoria Martin, cum îi spun colegii, a apreciat că echipa a câştigat trei puncte importante: „Pentru noi este un succes, pentru că e vorba despre trei puncte importante. Este foarte bine pentru Pandurii că vom merge cu un moral bun la jocul cu Steaua.” Fundaşul nu este de acord cu faptul că meritul victoriei îi aparţine mai mult lui, apreciind că, în egală măsură toată echipa a jucat bine: „Cred că meritul pentru victorie e al tuturor. Mă bucură ce a spus antrenorul şi îi mulţumesc pentru ce crede despre mine. Eu încerc să joc la fel de fiecare dată când sunt pe teren, să dau tot ce am mai bun şi să lupt până la capăt. Sper să joc şi la Bucureşti la fel de bine.”

„Putem bate şi Steaua!” 

Martinovic crede foarte mult în echipa sa şi e convins că o victorie e posibilă chiar în meciul cu Steaua din etapa viitoare: „Dacă domnul Cârțu spune că am jucat ca un partizan, îmi doresc să joc la fel și la București. Putem bate şi Steaua, de ce nu? Pandurii este o echipă care este capabilă să obţină orice rezultat. Mie unul chiar nu mi-e frică de Steaua pentru că nu mi-a fost frică nici de CFR.” Deja marcator a trei goluri de când se află la Pandurii, Martin spune că nu e important ca el să înscrie: „Nu contează faptul că n-am marcat, poate am mai multă șansă la meciul cu Steaua. Putem face un rezultat la fel de mare și cu Steaua. Eu cred foarte mult în echipa mea.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite