Târgu-Jiu: Stângă s-a înţeles cu Skoda Xanthi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Stângă a semnat cu grecii de la Skoda
Florin Stângă a semnat cu grecii de la Skoda

Jucătorul pandurilor Florin Stângă a ajuns la un acord cu echipa greacă Skoda Xanthi în vederea semnării unui contract pentru un an şi jumătate.

Stângă a demarat negocierile cu cei de la Skoda încă de la începutul anului când pe adresa clubului a sosit o ofertă de transfer. Ieri acesta a plecat în Grecia şi azi s-a înţeles cu oficialii de la Xanthi penrtu un contract pe un an şi jumătate. „Florin a anunţat conducerea clubului că a ajuns la o înţelegere cu echipa greacă Skoda Xanthi. Îi dorim multă baftă acolo, suntem convinşi că va reuşi să facă o figură frumoasă pentru că este un profesionist. Este un exemplu de jucător şi pentru ce a făcut pentru noi îi mulţumim. Merita o şansă să joace şi el într-un campionat din străinătate”, a precizat secretarul general Daniel Băloi.

Antrenorul Liviu Ciobotariu caută acum soluţii pentru a-l înlocui pe mijlocaşul său de bază care a jucat aproape toate meciurile din tur. „Plecarea lui Stângă ne va afecta dar avem soluţii pentru mijlocul terenului. L-am lăsat să plece pentru că nu aveam cum să ne opunem noi transfelui şi chiar dacă mai avea contract cu Pandurii. Clubul era dator să-l lase să plece pentru că şi-a făcut datoria faţă de Pandurii. Mă bucur că s-a concretizat acest transfer pentru că el era aproape la final de carieră şi este un jucător bun” a declarat azi Ciobotariu.
Florin Stângă are 32 de ani şi în ultimi patru ani a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu fiind în toată această perioadă, cu mici excepţii la meciurile la care a lipsit de pe teren, căpitanul de echipă al celor de la Pandurii.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite