Târgu-Jiu: Stângă are o ofertă de la grecii de la Skoda Xanthi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stângă ar putea părăsi Pandurii în această iarnă
Stângă ar putea părăsi Pandurii în această iarnă

Căpitanul echipei Pandurii ar putea pleca în această iarnă în Grecia fiind ofertat de formaţia clasată pe locul 11, Skoda Xanthi.

Aflat de patru ani la Pandurii Târgu Jiu, Florin Stângă se află în ultimele şase luni de contract cu formaţia gorjeană şi ar putea pleca dacă se va înţelege cu grecii de la Skoda. Jucătorul va merge să discute despre un eventual contract cu gruparea elenă, având permisiunea clubului în acest sens. Preşedintele Marin Condescu a precizat că a primit o cerere din partea clubului elen şi îi va permite lui Stângă să pelce gratis: „Florin Stângă şi-a făcut datoria faţă de echipa noastră în cei patru ani de când se află la Târgu Jiu. Are o vârstă şi e normal să-l lăsăm să meargă şi să joace acolo unde este dorit. Am primit o cerere din partea clubului grec şi am fost de acord să-l lăsăm să plece gratis.”
Deşi a plecat azi de la Târgu Jiu pentru a merge în Grecia, Stângă nu e convins că se va transfera la formaţia elenă: "Deocamdată nu este nimic sigur şi pînă nu este o certitudine nu am ce să spun."


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite