Târgu-Jiu: Vasile Stângă, desemnat cel mai bun antrenor al anului în Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei locale de handbal Energia Pandurii, Vasile Stângă, a fost desemnat în această seară cel mai bun antrenor din Gorj la premiile Gorj nr. 1 organizate de Antena 1 Târgu Jiu.

Antrenorul handbaliştilor gorjeni a fost lăudat de cei care l-au propus, reprezentanţii mass-media locală pentru performanţele obţinute cu echipa de handbal Energie Pandurii. Gorjenii au încheiat turul pe locul patru dar s-au clasat de-a lungul acestui tur constant pe primele poziţii în clasament, fiind la un moment dat chiar pe locul I.

Pentru performanţa de a fi alcătuit o echipă competitivă de handbal la Târgu Jiu, noul antrenor al naţionalei de handbal a României a fost premiat de gorjenii care au votat pentru acest premiu de antrenorul anului, aceştia având de ales dintre antrenorii Vasile Stângă – handbal, Theo Evans – baschet şi Ion Bură – atletism.

În absenţa antrenorului Vasile Stângă, aflat acum în pregătire cu echipa naţională, premiul a fost ridicat de secundul său Mircea Bedivan care a ţinut să mulţumească gorjenilor pentru încredere şi pentru susţinerea arătată în acest an pentru echipa de handbal.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite