Târgu-Jiu: Stanga ar putea renunta la serviciile lui Szabo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Stanga ar putea renunta la serviciile lui Szabo
Târgu-Jiu: Stanga ar putea renunta la serviciile lui Szabo

Antrenorul Vasile Stângă, este mulțumit de noile achiziții ale echipei gorjene, cu o singură excepție, ungurul Andreas Szabo care nu a răspuns conform așteptărilor la antrenamentele de până acum, iar tehnicianul gorjenilor se gândește chiar și la o despărțire prematură de acesta.


Stângă a precizat recent că nu este decis dacă îl va păstra pe Szabo, acesta nefiind destul de convingător în pregătire. Tehnicianul gorjenilor spune că îi va mai acorda o şansă de a demonstra că merită să joace la Energia la jocurile amicale din acest weekend cu Universitatea Cluj: „Singura incertitudine până acum e interul dreapta, Andras Szabo, pentru care vor fi un test meciurile cu Universitatea Cluj de la finalul săptămânii.”

Două meciuri amicale cu Universitatea Cluj

Energia se pregăteşte în aceste zile pentru jocurile de verificare iar primele teste vor fi săptămâna viitoare cu Universitatea Cluj, acestea fiind precedate de o prezentare a lotului. „Aşteptăm cele două jocuri cu Clujul pe datele de 6 şi 7 august, atunci când se va face şi prezentarea echipei. Aceste partide amicale vor fi foarte importante pentru noi, pentru tonusul echipei, pentro forma sportivă de la startul campionatului” a precizat Vasile Stângă. După aceste meciuri vor urma pentru elevii lui Stângă  trei  turnee de meciuri amicale, unul la Baia Mare, altul la Cheajna şi ultimul la Târgu Jiu. 

Partidele de verificare cu Universitatea Cluj sunt programate vineri și sâmbătă, de la ora 11:00, la Sala Polivalentă din Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite