Târgu-Jiu: Stanca, supărat că e înjurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Stanca, supărat că e înjurat
Târgu-Jiu: Stanca, supărat că e înjurat

Portarul Pandurilor e supărat după ce a aflat că nu trebuia să apere la jocul cu Internaţional. Răzvan Stanca nu se consideră vinovat dec\t la un gol şi nu înţelege de ce suporterii echipei îl înjură când primeşte gol din penalti.

Stanca e convins că nu va mai fi titular la meciul viitor după ce a aflat ieri că nu trebuia să apere nici la meciul cu Internaţional. „Despre meciul cu Ceahlăul să spună cei care mai joacă, eu nu o să mai joc. M-au lăsat oamenii pe bară, sunt sigur 100% de asta. Am auzit chiar că nu trebuia să apăr cu Piteştiul. E clar că numai apăr etapa viitoare” spune Stanca convins că cineva are probleme cu el.

Vrea să discute cu preşedintele

Portarul vrea să discute acest aspect cu preşedintele Condescu dar şi un altul care îl deranjează, faptul că e înjurat din tribune: „O să am o discuţie cu domnul preşedinte şi apoi o să văd. Sper să vorbesc cu preşedintele şi să ajung la concluzii favorabile pentru mine şi club. Nu ştiu dacă vreau să plec, dar mă gândesc că e ceva aici dacă lumea mă înjură că nu am apărat penalti!”  Deşi altă dată a apărat chiar şi penaltiuri, la meciul cu Internaţional, după ce a primit trei goluri, spectatorii l-au taxat şi l-au înjurat:”Cei din tribuna a II-a mă înjură şi pe mine şi pe alţii, cei din galerie nu mă bazez pe ei. Indiferent cum joc mă înjură, ignori o dată şi de două ori dar când te înjură de mama nu ai cum să nu auzi.”

Vorbind despre ultimul meci, Stanca se consideră vinovat doar la primul gol unde a fost prea relaxat şi a crezut că va ghici unde şutează adversarul. „Dacă am jucat la ultimul meci, am făcut-o  pentru că cineva a avut încredere în mine” spune Stanca deranjat acum de faptul că şi în staff-ul tehnic sunt contestatari ai săi: „Mă deranjează mai mult ce zic cei din conducerea tehnică şi administrativă pentru că nu mă antrenează cei din tribună.” Stanca crede că Pandurii îşi pot reveni chiar au suferit două eşecuri consecutive şi apreciază că echipa poate obţine o victorie la Piatra Neamţ pentru a recupera punctele pierdute acasă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite