Târgu-Jiu: Lui Stanca i se pregăteşte o amendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Lui Stanca i se pregăteşte o amendă
Târgu-Jiu: Lui Stanca i se pregăteşte o amendă

Pentru că a făcut declaraţii presei referitoare la o posibilă scoatere a sa din primul unsprezece, Răzvan Stanca va fi amendat, după cum a precizat antrenorul Sorin Cârţu.

Tehnicianul oltean s-a arătat surprins de afirmaţiile portarului şi spune că în vestiar, la analiza jocului, nu au fost reproşuri sau discuţii legate de prestaţia lui Stanca: „Nici nu ştiu dacă i-am pronunţat numele vizavi de ce s-a întâmplat la ultimul joc. E altă problemă ce simte el. Între mine şi el nu a fost niciun fel de discuţie şi de aceea m-a surprins atitudinea lui. O să suporte nişte consecinţe pecuniare pentru ce a declarat“.

Stanca afirmase că reproşurile au venit din partea băncii tehnice, dar Cârţu susţine că n-au fost discuţii cu nimeni din staff-ul său referitoare la prestaţia portarului. „Era vorba să discutăm mai întâi între noi şi apoi în ziare. Ori atâta timp cât între mine şi el nu a fost nicio discuţie, nu văd de ce a vorbit prin ziare. Problema e că trebuie să păstrăm nişte limite. Eu sunt şeful conducerii tehnice, iar el a nominalizat acolo pe cineva din staff“, a precizat Sorin Cârţu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite