Târgu-Jiu: Pandurii se antrenează azi în Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii se antrenează azi în Sala Sporturilor
Târgu-Jiu: Pandurii se antrenează azi în Sala Sporturilor

Antrenorul Sorin Cârţu şi-a dus azi jucătorii să se antreneze la Sala Sporturilor pentru a-i proteja de eventuale răceli nu neapărat pentru a proteja terenurile sau a evita accidentarile.

Cârţu spune că nu s-a pregătit pentru acţiunea de imagine  care va avea loc mâine cu ocazia antrenamentului din sală ci doar a evitat riscul unor îmbolnăviri care i-ar fi afectat şi mai rău jucătorii, în ultima perioadă accidentările ţinându-se lanţ la Pandurii. „Mâine avem o acţiune de imagine cu echipa la Liceul Ecaterina Teodoroiu dar nu de asta ne-am antrenat în sală ci pentru că ploua prea rău şi tereurile erau sub apă. E riscant să-i scoatem pe jucători acum  afară mai mult pentru a nu răci nu neapărat că mi-e frică de accidentări. Mi-e frică de răceală. Şi pe mine m-a apucat o răceală şi sunt bolnav de aceea nici nu am mai coborât între ei la antrenamente. Mi-e frică şi pentru ei iar în situaţia de acum când am avut atâţia accidentaţi, să-i mai scoatem din circuit din cauza gripei ar fi destul de neplăcut.”

Prognoza meteo e la fel de sumbră şi pentru următoarele zile şi antrenamentele în sală vor mai continua dacă terenurile nu se vor elibera de apă. Cârţu spune că nu are nimic împotriva acestora pentru că jocul în sală e considerat un antrenament bun: „Am auzit că toată săptămâna va ploua, ne adaptăm şi vedem ce facem. Toate terenurile sunt fleaşcă. Şi deseară va fi tot aşa dar sunt bune şi antrenamentele în sală pentru că te adaptezi aşa la jocul rapid. Dacă ştii să joci jocul de sală e foarte bun aşa ca antrenament.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite