Târgu-Jiu: Petrescu şi-a avertizat elevii asupra tacticii lui Sorinaccio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Petrescu şi-a avertizat elevii asupra tacticii lui Sorinaccio
Târgu-Jiu: Petrescu şi-a avertizat elevii asupra tacticii lui Sorinaccio

Sorin Cârţu mizează pe faptul că Unirea va fi mai ofensivă la Târgu Jiu pentru că vrea să-şi respecte blazonul şi va dori neapărat o victorie.

Dan Petrescu le-a cerut ieri elevilor săi, la antrenamentul susţinut ieri la Târgu Jiu, să fie foarte atenţi: „Trebuie să fiţi foarte atenţi pentru că Pandurii sunt periculoşi şi vă pot da repede două goluri după care cunoaşteţi stilul lui Sorinaccio şi nu mai puteţi reveni. Să nu vă luaţi în cap că sunteţi vedete pentru că trebuie să fiţi cu capul pe umeri.”

Cârţu nu crede că Petrescu va miza pe aceeaşi garnitură de echipă cu care a jucat la Glasgow pentru că va juca după aceea şi în Cupa României. „Eu cred că la partida de sâmbătă vor apare jucători noi în prima echipă faţă de ultimul meci cu Glasgow. Nu le cunosc strategia lor dar indiferent ce modifăcări vor apărea în lot, faţă de ce a fost la Glasgow, nu se schimbă cu nimic stilul de joc sau partitura pe care vor să o interpreteze pe teren.”


„Este şi un meci dificil şi un meci de orgoliu ca doar jucăm cu campioana en titre. Normal că trebuie să vi la acest meci cu o altfel de atitudine şi altfel de partitură şi asta şi sperăm şi noi la partida aceasta.”
Sorin Cârţu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite