Târgu-Jiu: Sorin Cârţu: „La noi, arbitrii vor nişte yesmeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Sorin Cârţu: „La noi, arbitrii vor nişte yesmeni“
Târgu-Jiu: Sorin Cârţu: „La noi, arbitrii vor nişte yesmeni“

Antrenorul Sorin Cârţu, suspendat şase etape, iar preşedintele Marin Condescu, suspendat un an şi amendat cu 70.000 de euro! Iată „nota de plată” achitată de cei de la Pandurii după victoria cu FC Vaslui.

Reporter: Aţi primit o suspendare-record. Cum s-a ajuns aici?
Sorin Cârţu: Această sancţiune s-a dat pe baza unui raport suplimentar făcut de arbitrul de rezervă (n.r. – Florin Ghimbăşan din Braşov), care a minţit! În primă fază, când a completat raportul, el nu scrisese ceva foarte grav, pentru ca ulterior, probabil la vreo intervenţie a nu ştiu cui, să amplifice cazul meu.
Rep.: Dar ce s-a întâmplat între dumneavoastră şi arbitrul de rezervă?
S.C.: Până în minutul 85, absolut nimic. Apoi, Zubar l-a lovit cu cotul pe Murgan şi l am întrebat pe Ghimbăşan dacă a văzut faza. Când mi-a spus că nu a văzut, i-am zis să se uite în tribună după fete. Şi l-am mai întrebat dacă se supăra Porumboiu în cazul în care ia atitudine. Omul însă a trecut în raport că eu l am înjurat...
Rep.: Vă simţiţi vânat?
S.C.: Normal, am fost dintotdeauna. Păi, eu am primit şase etape de suspendare, iar Buduru de la Dinamo, care a intrat în cabina arbitrilor şi a pus mâna pe Teo Crăciunescu, a luat doar patru. Problema e că nici nu sunt protejat de club. Păi, la Urziceni, Mihai Stoica mătură cu toţi pentru Dan Petrescu, pe când la Pandurii n-am văzut niciun protest din cauza suspendării mele.
Rep.: De cine sunteţi vânat?
S.C.: De arbitri! Ei vor nişte yesmeni, ceea ce eu nu voi fi!
Rep.: Nu puteţi sta pe bancă în meciurile cu Craiova, Internaţional, Ceahlăul, CFR, Steaua şi Oţelul...
S.C.: O să fac apel, dar m-a măcinat această sancţiune. Miercuri, n-am putut să adorm până la ora 5 dimineaţă...

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite