Târgu-Jiu: Sorin Cârţu va fi judecat azi în regim de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Sorin Cârţu va fi judecat azi în regim de urgenţă
Târgu-Jiu: Sorin Cârţu va fi judecat azi în regim de urgenţă

Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost informat că se va judeca azi , la ora 17:00, la Comisia de Disciplină cazul antrenorului Sorin Cârţu pentru că în această săptămână vor fi programate şi meciurile din Cupa României.

Antrenorul Pandurilor va fi judecat în baza raportului întocmit de arbitrul Augustus Constantin referitor la semnele arătate de tehnician la finalul meciului dintre Pandurii şi Unirea Urziceni. „Menţionez că am fost informat de către observatorul partidei că antrenorul Sorin Cârţu a pătruns pe teren în minutul 86 arătând cu mâinile semnul cătuşelor. Nu am văzut acest gest fiind concentrat la meci dar am fost informat că el s-a repetat de mai multe ori până la finalul partidei” se arată în raportul suplimentar întocmit de Augustus Constantin acesta fiind azi comunicat şi clubului Pandurii, odată cu înştiinţarea că antrenorul va fi judecat de comisie.

La finalul meciului cu Unirea Urziceni, Cârţu a făcut un gest care sugera cătuşele către arbitrul Constantin, dar la conferinţa de presă tehnicianul a explicat că voia doar să arate că s-a terminat partida: „Am arătat că s-a terminat meciul, ce semnificaţie să aibă? Aşa fac eu de foarte mult timp când se termină meciul. Pentru că tot trăgea să-l prelungească şi eu arătam că s-a terminat, asta e semnificaţia.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite