Târgu-Jiu: Grecu s-a prezentat azi la reunirea de la Snagov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Grecu s-a prezentat azi la reunirea de la Snagov
Târgu-Jiu: Grecu s-a prezentat azi la reunirea de la Snagov

Jucătorul pandurilor, Constantin Grecu, s-a prezentat azi la Snagov răspunzând astfel la convocarea selecţionerului Emil Săndoi. El a intrat deja în programul de pregătire al naţionalei de tineret pentru meciul de marţi cu Republica Moldova.

Grecu este convocat în premieră la un meci al echipei naţionale de tineret el urmând să facă parte din lotul care va juca marţi, la ora 20:00, la meciul cu naţionala de tineret a republicii Moldova. Grecu a mai fost convocat până acum şi la naţionala de juniori la echipa antrenată de Florin Cheran.

Ştia că e monitorizat de Săndoi

Grecu a explicat azi că a fost sunat de Emil Săndoi care l-a chemat azi la ora 11:00 la Snagov. Naţionala lui Săndoi va rămâne până duminică să se pregătească în cantonamentul de la Snagov, urmând ca luni să ajungă la Craiova pentru meciul programat marţi pe stadionul „Ion Oblemenco”.
„Sunt foarte mulţi jucători consacraţi la lot, de la Steaua Ionecu şi Onicaş,  şi foarte mulţi de la Craiova pentru că acolo sunt mulţi jucători tineri de valoare. Personal ştiam că sunt urmărit la meciuri de antrenorul Emil Săndoi şi mă aşteptam să fiu convocat,  mai ales că am jucat toate meciurile ca titular” a explicat azi Grecu care s-a bucurat că are ocazia să se antreneze cu jucători de valoare de la echipele din Liga I. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite