Târgu-Jiu: Cârţu: „Simt o tentă a arbitrilor împotriva noastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: „Simt o tentă a arbitrilor împotriva noastră”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Simt o tentă a arbitrilor împotriva noastră”

Antrenorul Sorin Cârţu nu se consideră vinovat în cazul deciziei de suspendare cu şase etape şi spune că gestul său putea fi interpretat în  mai multe moduri nu neapărat ca fiind adresat arbitrului Augustus Constantin.

La finalul meciului cu Unirea Urziceni, Sorin Cârţu şi-a încrucişat mâinile deasupra capului, acest gest fiind sancţionat de Comisia de Disciplină cu şase etape de suspendare. Comisia a luat decizia în absenţa antrenorului care nu s-a putut apăra, preşedintele acesteia, Ion Neagu, explicând că a primti doar o adresă în care antrenorul spune că e nevinovat: "Cârţu nu a fost prezent. Ne-a trimis o adresă prin care ne spune că nu este vinovat, dar atât. Cum nu eşti vinovat când faci semnele alea?"

Sorin Cârţu a precizat că gestul respectiv nu avea de a face cu tatăl arbitrului aflat la închisoare şi că acesta poate fi interpretat în mai multe feluri: "Gestul meu de la sfârşitul meciului n-avea de-a face cu faptul ca tatăl lui Augustus este în puşcărie. Eu ce să-i fac dacă el are acest complex? N-am nicio vină. Poate am arătat şi jucătorilor că s-a terminat meciul, ce dovedeşte că eu am avut ceva cu el? Oamenii pot sa înteleagă ce vor, eu ce-ar trebui să fac, să încerc să le schimb  acum părerea? N-am avut nicio discuţie cu Constantin, doar când a fost problema mea cu Meme Stoica pentru a nu mai pune presiune pe arbitri. Nu mă bucur de ce i s-a întamplat acestui băiat dar nici nu mă întristează. De când sunt cătuşele puse în cruce? Poate ca am arătat ca meciul s-a terminat X.”

Tehnicianul Pandurilor a mai precizat că simte o tentă în arbitrajele echipei sale, punând această tentă fie pe seama relaţiilor tensionate dintre preşedinte şi conducerea FRF fie pe antipatia acestora faţă de el: "Simt o tentă a arbitrilor împotriva noastră poate şi din cauza contrelor preşdintelui cu oamenii din FRF şi LPF, poate că şi din pricina antipatiei lor pentru mine."

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite