Şi-a înjunghiat cumnatul după ce a consumat alcool în exces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal într-o familie din Săcelu! Un bărbat de 45 de ani şi-a înjunghiat cumnatul într-un acces de furie. Aseară a luat un cuţit şi l-a atacat pe soţul surorii sale, în vârstă de 35 de ani.  

Aseară, în jurul orei 21:16, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Săcelu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă de către o localnică, despre faptul că între concubinul său, B.I., de 35 ani, din oraşul Tismana, sat Sohodol, şi fratele acesteia, G.C., de 45 ani, din comuna Săcelu, a avut loc o altercaţie fizică, produsă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii au constatat că B.I. a fost lovit de către G.C., cu un obiect tăietor-înţepător în zona umărului stâng.
Victima a fost transportată la Spitalul „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele suspectului agresiunii, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale şi numărul de zile de îngrijiri medicale ce îi vor fi acordate victimei, să procedeze la încadrarea juridică a faptei pentru care va fi cercetat.
La finalizarea cercetărilor dosarul penal va fi înaintat unităţii de parchet competente cu propuneri legale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite