Târgu-Jiu: Sandoi va urmări cu interes derbi-ul Olteniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Săndoi şi-a trecut în palmares o victorie în faţa Serbiei
Emil Săndoi şi-a trecut în palmares o victorie în faţa Serbiei

Fostul antrenor al celor de la Pandurii dar şi al Universităţii Craiova, Emil Săndoi vede meciul dintre cele două formaţii oltene ca fiind unul echilibrat.

Apropiat de ambele echipe, după ce la Craiova a cunoscut consacrarea ca fotbalist iar cu Pandurii a realizat promovarea în Liga I ca antrenor, selecţionerul naţionalei de tineret priveşte cu interes derbi-ul Olteniei. Emil Săndoi se declară surprins de faptul că cele două echipe au ajuns să se lupte pentru salvarea de la retrogradare.

Pandurii şi Craiova merită locuri mai bune în clasament

Prezent destul de des la meciurile ambelor echipe, Săndoi crede că cele două echipe oltene nu ocupă acum locurile pe care le-ar merita în clasament. „Am urmărit îndeaproape evoluţia celor două echipe şi, sincer, chiar nu mă aşteptam să se ajungă aici, să se lupte pentru evitarea retrogradării. După părerea mea, atât Universitatea Craiova, cât şi Pandurii sunt două echipe care merită un loc mult mai sus în Liga I”. Traseul nereuşit pe care Pandurii şi Universitatea l-au avut în tur a dus la situaţia de acum după părerea lui Săndoi care e convins că ambele echipe vor depăşi pasa proastă în care se află: „Cred totuşi, că şi Panduri şi Craiova vor reuşi să treacă peste momentul dificil şi îşi vor reveni încet-încet”, a mai spus fostul tehnician al celor două echipe care se vor duela într-un derbi după părerea sa: „Referitor la meciul de luni, va fi şi un derby pentru că sunt două echipe care reprezintă Oltenia în primul eşalon, dincolo de miza confruntării propriu-zise. Fără îndoială că va fi un meci foarte important pentru ambele echipe, atât pentru moral, cât şi pentru cele trei puncte puse în joc”.

„Este un meci deschis oricărui rezultat”

În ceea ce priveşte jocul de luni, Săndoi crede că va fi un meci echilibrat şi nu poate preciza care ar putea fi echipa câştigătoare. „Este un meci deschis oricărui rezultat. Ambele echipe dispun de un lot echilibrat şi valoric şi evident, numeric. Chiar dacă poziţia lor din clasament este una slabă acum, şi Pandurii şi Universitatea Craiova să nu uităm că pot pune probleme serioase oricărei echipe din România”, a constatat Săndoi  apreciind faptul că fiecare dintre cele două echipe are individualităţi care ar putea face diferenţa: „Dacă la Craiova este Costea, la Pandurii există în schimb, un Păcurar. Oori aceşti doi jucători se pot dovedi decisivi în anumite momente cheie ale jocului”.

„Cred că diferenţa o va face modul cum cei 22 de jucători din teren se vor dărui. În mod sigur se va impune echipa care va greşi mai puţin şi care va avea mai mult curaj”.
Emil Săndoi

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite