Târgu-Jiu: Condescu i-a cerut scuze lui Constantin – REVISTA PRESEI SPORTIVE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu i-a cerut scuze lui Constantin – REVISTA PRESEI SPORTIVE
Târgu-Jiu: Condescu i-a cerut scuze lui Constantin – REVISTA PRESEI SPORTIVE

Şeful grupării gorjene, Marin Condescu, s-a disociat de antrenorul Sorin Cîrţu, cerându-i scuze lui Augustus Constantin în numele clubului pe care-l conduce.

„Vreau ca, în numele clubului, să ne cerem scuze dacă arbitrul s-a simţit jignit şi să considerăm că a fost un incident izolat. Nu a fost influenţat rezultatul meciului de deciziile de arbitraj şi, din punctul meu de vedere, ca la orice meci, au fost şi greşeli minore, dar nici una dintre echipe nu a fost avantajată. Pandurii Târgu Jiu face parte din acele echipe care susţin arbitrii români şi care nu au protestat doar când greşelile au fost evidente“, a precizat  Condescu pentru Gazeta de Sud . Totuşi, acesta consideră că sancţiunea dictată împotriva lui Cârţu nu este corectă, atâta timp cât nu i s-a dat posibilitatea să se apere. „Cred că problema cea mai mare a lui Cîrţu este faptul că trăieşte meciul la maximum. El spune că drogul lui este fotbalul! Decizia Comisiei de Disciplină de a-i da şase etape de suspendare fără să asculte şi părerea lui nu mi se pare corectă“, a mai spus Condescu.

Recordmenul suspendărilor

Sorin Cârţu deja a devenit un client fidel pentru cei de la Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal. Luat la ochi, tehnicianul pandurilor stabileşte recorduri în privinţa etapelor de suspendare. Ultima decizie este şi cea mai severă. Pe lângă amenda de 68 de milioane de lei vechi, tehnicianul va trebui să-şi conducă echipa din tribune până la finalul turului de campionat. Totul pntru că în ultimele momente ale meciului cu Unirea Urziceni antrenorul a ţinut mâinile deasupra capului încrucişate, interpretarea dată fiind că Sorin Cârţu a făcut referire la puşcărie şi cătuşe. Meciurile în care tehnicianul pandurilor va sta în tribună sunt: la FC Braşov, Poli Iaşi şi Poli Timişoara şi acasă cu Gloria Bistriţa, Rapid şi Unirea Alba Iulia ne informează azi Impact în Gorj.

Gorjul ar putea avea un arbitru la Liga I

Pentru primul eşalon al arbitrajului concurează pe cele opt locuri şi doi arbitri gorjeni, Mihaela Popescu şi Lorin Udrea, ambii având şanse de promovare pentru că au experienţă şi sunt bine pregătiţi: „La lotul A au şanse amândoi arbitrii noştri deşi sunt locuri puţine. Având în vedere faptul că avem o echipă în Liga I de atâta timp poate vom avea în sfârşit şi un arbitru la nivelul acestui eşalon. Amândoi sunt bine pregătiţi, au avut meciuri multe şi unele chiar la Bucureşti sau în apropiere unde au fost supervizaţi. De experienţă nu se mai pune problema pentru că ambii sunt destul de experimentaţi arbitrând de mult timp în liga a doua. E primul examen la lotul A la care participă dar trebuie să profite de şansa lor”. Gorjul are în acest moment opt arbitri în loturile divizionare dar preşedintele Cosmin Tutunaru crede că nu sunt foarte mulţi arbitri la eşaloanele superioare chiar dacă numărul lor e mai mare decât în anii trecuţi informează azi Pandurul.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite