Târgu-Jiu: Liviu Ciobotariu, noul antrenor al pandurilor – REVISTA PRESEI SPORTIVE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Liviu Ciobotariu, noul antrenor al pandurilor – REVISTA PRESEI SPORTIVE
Târgu-Jiu: Liviu Ciobotariu, noul antrenor al pandurilor – REVISTA PRESEI SPORTIVE

Sorin Cârţu este istorie pentru Pandurii. Tehnicianul nu mai este de ieri antrenorul echipei gorjene, acesta renunţând la a pregăti trupa olteană. Sorinaccio şi-a dat demisia, aşa că imediat oficialii echipei Pandurii au început să caute soluţii informează azi Impact în Gorj.

Primul pe listă a fost Liviu Ciobotariu, care antrena echipa CS Otopeni din Liga a II-a, însă Marin Condescu a recunoscut că mai avea şi o altă variantă.  Acesta discutat cu mai mulţi oameni de fotbal şi într-un final s-a oprit la Liviu Ciobotariu. Tehnicianul aflat sub contract cu echipa de ligă secundă, CS Otopeni, nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a dat acceptul să pregătească Pandurii încă din această săptămână. Toate discuţiile s-au purtat prin telefon, ambele părţi convenind în linii mari detaliile informează Impact în Gorj.

Vitilescu a fost "uns" director

Sorin Vintilescu a fost instalat ieri în funcţia de director al Clubului Sportiv Pandurii. Fostul director, Mihai Prunariu a părăsit clubul, pe care l-a condus timp de 10 ani, în favoarea lui Vintilescu. Ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă a semnat ordinul de numire în funcţie a noului director al Clubului Sportiv Pandurii. „E o zi importantă pentru mine şi sper să fie importantă şi pentru clubul nostru. Eu sunt convins că putem face treabă bună şi de aici încolo şi dacă se poate să îmbunătăţim şi ce s-a făcut până acum. Totul la noi se învârte în jurul sportivilor şi trebuie să îi ajut cu tot ce pot pentru a-şi îmbunătăţi performanţele”, a declarat Vintilescu pentru cotidianul Gorjeanul.

Cârţu s-a despărţit de Pandurii

Sorin Cârţu, împreună cu staff-ul său tehnic, şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu după evenimentele petrecute în partida cu Unirea Urziceni. Liviu Ciobotariu va fi, cel mai probabil, noul tehnician al gorjenilor.  Pandurii Târgu Jiu s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul Sorin Cârţu, împreună cu tehnicianul părăsind banca tehnică a grupării gorjene şi colaboratorii săi, „secunzii“ Mircea Irimescu şi Silviu Lung, dar şi preparatorul fizic, Fane Cioacă. Gestul din finalul partidei cu Unirea Urziceni, când i-a arătat arbitrului Augustus Constantin mâinile „încătuşate“, a fost decisiv pentru Cârţu se arată azi în Gazeta de Sud.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite