Târgu-Jiu: Costel Andriucă, antrenor la Minerul Motru – REVISTA PRESEI SPORTIVE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Costel Andriucă, antrenor la Minerul Motru – REVISTA PRESEI SPORTIVE
Târgu-Jiu: Costel Andriucă, antrenor la Minerul Motru – REVISTA PRESEI SPORTIVE

Minerul Motru va avea de azi un un alt antrenor principal, acesta fiind fostul antrenor al Jiului Rovinari, Constantin Andriucă.


Constantin Andriucă a lăsat Jiul Rovinari pentru oferta mai bună din punct de vedere financiar venită de la echipa din Motru informează azi Impact în Gorj.
În ultimul meci aflat pe banca Jiului, Andriucă a reuşit victoria, succes care i-a fost dedicat de jucători. Mai mult, la finalul partidei de la Reşiţa, întreg lotul Jiului a scandat minute bune în vestiar „nea Costele nu pleca, Jiul e echipa ta!”, vorbe care l-au marcat pe antrenor. Acesta a izbucnit în plâns, însă decizia a fost luată deja înainte de acest meci. „Costel Andriucă ne părăseşte. Ne pare rău, ni se rupe sufletul, dar asta e viaţa. Se duce undeva unde îi va fi mai bine din punct de vedere financiar, aşa că îi doresc multă baftă”, a comentat managerul Jiului Rovinari, Costel Podaru pentru cotidianul Impact.


Suporterii cer demisia antrenorului Cârţu

Ultimul egal pe teren propriu al celor de la Pandurii nu i-a bucurat deloc pe suporterii din tribune care au încheiat prin a cere demisia lui Sorin Cârţu, informează cotidianul Pandurul. Antrenorul s-a apărat după meci acuzând atacul slab al echipei sale. Deşi a folosit trei vârfuri pe parcursul meciului. Raskovic, Stromajer şi Tilincă, Cârţu n-a găsit formula câştigătoare pentru că nici unul dintre aceştia nu a înscris.
Semieşecul cu medieşenii a atras nemulţumirea spectatorilor de pe Municipal care strigă tot mai des „demisia” şi nu se referă la cineva din conducerea clubului ci doar la antrenorul Sorin Cârţu. Faptul că nu mai pot vedea fotbal, deşi pentru asta plătesc abonamentele, i-a nemulţumit pe suporterii de la Pandurii. Puţin peste 3.000 de spectatori au ţinut să asiste la meciul cu Gaz Metan deşi peste 7.000 de locuri sunt deja plătite în stadion de abonaţii clubului. Ce anume i-a îndepărtat pe suporteri de echipă e greu de spus şi nu numai vremea poate fi cauza. Evoluţiile slabe ale celor de la Pandurii pe teren propriu, eşecurile cu Internaţional şi Oţelul Galaţi, golurile marcate – destul de puţine, şi lipsa spectacolului pot fi doar câteva dintre cauzele reducerii numărului de spectatori care vin la meci.

„Plăcintă de Prunariu”


Cu doar câteva ore înainte de a părăsi biroul de la guvern, ministrul Tineretului şi Sportului, Luminiţa Sorina Plăcintă, a făcut o victimă la Târgu Jiu, Mihai Prunariu fiind anunţat că va fi schimbat de la conducerea Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu informează săptămânalul Polemika.  Mihai Prunariu crede că decizia înlocuirii sale din funcţie este una care a fost influenţată de Marin Condescu, în ultimii ani existând mai multe animozităţi între cei doi, la mijloc fiind de cele mai multe ori baza sportivă a Complexului „Municipal” din Târgu Jiu, mai întâi hotelul, pe care Condescu l-ar fi vrut transformat în bază de cantonament pentru fotbalişti, iar ulterior un teren pe care Prunariu dorea să construiască un sediu pentru Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj. Mihai Prunariu va fi înlocuit din funcţie, după 28 octombrie, când îi va expira preavizul, de antrenorul emerit Ion Bură.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite