Târgu-Jiu: SONDAJ / Pandurii vor miza pe aceiaşi atacanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  SONDAJ / Pandurii vor miza pe aceiaşi atacanţi
Târgu-Jiu: SONDAJ / Pandurii vor miza pe aceiaşi atacanţi

Situaţia în care se află Pandurii acum se datorează mai ales atacului slab al echipei din acest tur. În 13 etape Pandurii au marcat doar de 11 ori, fiind la subsolul clasamentului din punct de vedere al golurilor marcate.

Dintre cei patru atacanţi din lot doar doi au reuşit să înscrie câte un gol, Raskovic şi Tilincă, Stromajer fiind campion doar la ratări. Cu toate acestea preşedintele Condescu spune că echipa nu are nevoie de atacanţi şi va miza tot pe cei existenţi deja în lot. „De ce mai aducem alţi atacanţi, Tilincă nu e atacant? A ratat mult dar a jucat bine la ultimul meci. A fost şi lipsă de şansă şi forma foarte bună şi norocul portarului celor de la Gloria” a explicat Condescu ratările lui Tili-gol care până la urmă a şi marcat în meciul cu Gloria, la un an de la ultima sa reuşită pentru Pandurii.

Preşedintele a remarcat la ultimul meci mai ales atitudinea jucătorilor săi şi faptul că şi-au creat numeroase ocazii de a marca: „Dacă până acum nu prea aveam ocazii şi nu puteam spune ceva, acum am avut patru faze de singur cu portarul. În repriza a doua am jucat foarte  bine dar am avut ghinion. A avut inspiraţie portarul lor şi ghinion jucătorii noştri dar e un punct câştigat. Îmi pare rău că nu am câştigat cele trei puncte dar nu sunt dezamăgit de echipă.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite