Târgu-Jiu: SNLO pregăteşte noi disponibilizări „Revista presei locale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: SNLO pregăteşte noi disponibilizări „Revista presei locale“
Târgu-Jiu: SNLO pregăteşte noi disponibilizări „Revista presei locale“

Din ziarele locale de azi aflăm că Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) va disponibiliza anul viitor 300 de angajaţi.  Tot din presa de azi aflăm că vin bani de la Uniunea Europeană pentru  modernizarea policlinicii din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) va disponibiliza anul viitor 300 de angajaţi, cei mai mulţi din activitatea de subteran, urmând ca până în 2012 să disponibilizeze alţi 500 de mineri, a declarat directorul general al societăţii, Daniel Burlan. Alţi 600 de mineri ai SNLO au fost disponilibizaţi în acest an. Citiţi detalii în ziarul Pandurul.

Trei milioane de euro pentru o policlinică modernă

La Târgu-Jiu vom avea o policlinică modernă. Cel puţin aşa susţine directorul pe probleme medicale din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, medicul Constantin Pălivan. Proiectul în valoare de peste trei milioane de euro are finanţare din fondurile europene şi deja aprobat. Medicul Pălivan spune că proiectanţii au venit să-şi facă măsurătorile şi în perioada următoare, policlinica va intra în programul de modernizare totală. Acesta a mai dezvăluit că ambulatoriul va suferi modificări reale. De la confortul hotelier şi până la aparatura medicală, tot va fi modernizat.
Cu toate că se simte criza financiară în toate segmentele de activitate, conducerea spitalului găseşte soluţii să aducă îmbunătăţiri şi în alte secţii precum şi în blocul operator din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu. Mai multe amănunte citiţi în ziarul Gorj Domino.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite