Târgu-Jiu: Pandurii au rezolvat litigiul şi vor juca cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al clubului Pandurii Târgu Jiu, Daniel Băloi, s-a aflat azi la Bucureşti pentru a semna un acord cu firma de impresariat SC Unic AV Sport SRL din Bistriţa în privinţa reeşalonării unei datorii.

LPF anunţa ieri pe site-ul oficial că meciul Pandurii – Rapid nu a fost programat. O firmă de impresariat din Bistriţa ar avea de recuperat bani de la gorjeni, SC UNIC AV Sport câştigând la Comiia pentru Soluţionarea Litigiilor iar LPF presând echipa din Târgu Jiu să ajungă la un acord cu firma respectivă.

Acordul a fost înregistrat la Liga Profesionistă de fotbal, astfel fiind ridicată sancţiunea de neprogramare a meciului cu Rapid. „Partida dintre Pandurii şi Rapid se va desfăşura conform programului stabilit iniţial şi nu mai eexistă pericolul de a nu se disputa. Azi a fost semnat un act la Bucureşti de către reprzentasntul firmei din Bistriţa, Horaţiu Horoba şi de către noi în privinţa reeşalonării acestei datorii. Actul s-a înreg şi la LPF şi s-a ridicat astfel sancţiunea de neprogramare urmând ca jocul cu Rapid să se dispute duminică, aş cum era stabilit iniţial” a declarat Danierl Băloi după semnarea acestui acord.



 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite