Târgu-Jiu: Rusu le-a urat rapidiştilor să câştige campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusu le-a urat foştilor colegi să ia titlul
Rusu le-a urat foştilor colegi să ia titlul

Fundaşul pandurilor care a marcat golul din meciul cu Rapid, Adi Rusu, nu a uitat de prima sa iubirea care rămâne formaţia giuleşteană. Acest lucru nu l-a împiedicat să înscrie în poarta rapidiştilor şi să se bucure de acest gol de excepţie.

Venit la Pandurii după o perioadă petrecută la Rapid, Rusu nu a uitat prima mare dragoste, Rapid care a rămas undeva în colţul sufletului său: „Am marcat împotriva fostei mele echipe dar sunt foarte fericit. Este şi un gol mai special pentru că am crescut şi am jucat la Rapid dar important este că am ajutat echipa mea să nu piardă. Am jucat la Rapid şi asta nu se uită, va rămâne mereu acolo în sufletul meu ca prima echipă mare la care am jucat.”

Fiind acum la Pandurii, Rusu a mai precizat că îşi face datoria unde e plătit şi îşi urmăreşte obiectivul: „Un jucător profesionist ştie să îşi lase într-un colţ al inimii toată simpatia pentru fosta echipă şi îşi facă datoria acolo unde e plătit. Mă bucur pentru echipa la care joc acum, pentru orice punct câştigat de Pandurii iar celor de la Rapid le doresc să câştige campionatul chiar şi cu acest gol al meu reuşit contra lor.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite