Târgu-Jiu: Cârţu: „Rezultatul e pozitiv şi nu am avut accidentări”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu: „Rezultatul e pozitiv şi nu am avut accidentări”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Rezultatul e pozitiv şi nu am avut accidentări”

Antrenorul Sorin Cârţu a fost mulţumit după meciul susţinut de Pandurii la Curtea de Argeş. Tehnicianul a apreciat atât jocul echipei şi al fotbaliştior aduşi de la echipa a doua dar şi faptul că nu s-a accidentat nici un jucător.

Cârţu a concluzionat că jocul a fost unul obişnuit de pregătire, un antrenament prin care s-a dorit şi punet’rea echipei în condiţiile de joc: „A fost doar un meci amical obişnuit. Un amical care a intrat în procesul de pregătire al nostru, pentru că am avut o săptămână cu antrenamente duble. A fost un meci bun pentru ceea ce ne interesa pe noi. Prin antrenamentul acesta însă am vrut să mai punem un pic echipa în condiţii de joc.”

A testat şi trei jucători de la Pandruii II

Tehnicianul a apreciat şi jocul fotbaliştilor veniţi de la echipa a doua dar mai ales faptul că nici un jucător nu s-a mai accidentat, la Târgu Jiu fiind lăsaţi înaintea meciului cinci jucători care au probleme medicale: „Am avut şi jucători de la echipa a doua pentru a-i vedea la lucru. I-am băgat la joc şi mi-a plăcut cum s-au mişcat, e un semn bun. Plec mulţumit de aici, pentru că rezultatul e pozitiv şi nu am avut accidentări.” De la echipa a doua au fost prezenţi la Curtea de Argeş Iclănzan, Avramescu şi Vlăduţi.


În final Cârţu şi-a exprimat speranţa că şi cei de la Internaţional, care au reuşit să învingă Pandurii la Târgu Jiu în acest tur, vor reuşi să se salveze de la retrogradare: „Am prieteni aici la Internaţional, sper să scape şi ei de probleme şi de retrogradare, mai ales că va fi unul din cele mai tari campionate. Vor fi multe meciuri echilibrate, greu se vor decide echipele care vor retrograda sau vor merge în cupele europene.”
Pandurii au mai disputat un meci amical cu Internaţional înaintea debutului pregătirii pentru acest sezon, atunci înregistrând o victorie mult mai clară în meciul disputat la Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite