Târgu-Jiu: Revenirea lui Raskovic îl bucură pe Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Revenirea lui Raskovic îl bucură pe Cârţu
Târgu-Jiu: Revenirea lui Raskovic îl bucură pe Cârţu

Problemele pe care le au Pandurii în atac nemulţumesc atât conducerea clubului şi antrenorii, doar un singur atacant trecându-şi nemele pe lista marcatorilor, acesta fiind sârbul  Milanco Raskovic care a revenit de curând la antrenamente.

Apreciat de antrenorul Sorin Cârţu ca fiind un jucător util echipei prin prestaţiile sale, Raskovic a revenit la antrenamente după ce suferise o accidentare la meciul cu Steaua. Antrenorul a precizat că i-a simţit mult lipsa pe perioada accidentării atacantului sârb şi că se bucură acum de revenirea acestuia apreciind că Raskovic e un jucător important pentru echipă: „Pot să spun că s-a simţit lipsa lui Raskovic în ultimele meciuri. Este fără îndoială un jucător important al echipei şi sper ca revenirea lui în terenul de joc să fie de bun augur. Şi în ultimul amical am vrut să văd cum se descurcă, dacă mai are probleme după accidentarea aceea, dar se pare că acum e OK. Să dea Domnu să marcheze şi în următoarele partide oficiale, nu doar în amicale.”

Milanco Raskovic a venit la Pandurii de la Steaua Roşie Belgrad în urmă cu exact un an, sezonul trecut reuşind să înscrie de trei ori pentru formaţia gorjeană.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite