Târgu-Jiu: Reduceri de criză la haine şi încălţăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Reduceri de criză la haine şi încălţăminte
Târgu-Jiu: Reduceri de criză la haine şi încălţăminte

Patronii magazinelor au recurs la reduceri substanţiale pentru a nu rămâne cu marfa nevândută. Tinerii gorjeni dau năvală la cumpărături, profitând de discounturile de până la 70 la sută anunţate de comercianţii de îmbrăcăminte.

Pentru că sezonul de toamnă  se apropie proprietarii magazinelor au redus substanţial aproape toate colecţiile de vară.  Tot mai multe magazine din judeţ sunt pline cu afişe care anunţă reduceri de preţ de până la 70% la articolele de vară.  Cele mai mari promoţii sunt la articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.  Preţurile produselor  din magazinele din Târgu-Jiu au devenit accesibile oricărui buzunar.  De pildă, în magazinul de încălţăminte Leonardo au apărut reduceri de la 20 până la 70 % mai mici .  Doamnele sau domnişoarele pot găsi aici saboţi la doar 17 lei perechea. De asemenea, preţurile la poşetele de damă  sunt la ofertă. O geantă neagră din piele întoarsă se vindea cu 142 de lei, iar acum costă 59 de lei. Vânzătorii spun că au mai mulţi clienţi de când s-au afişat reducerile.   “Vânzările au crescut foarte mult. Sunt unii clienţi care cumpără şi câte două perechi de încâlţăminte”, a precizat Anca Frăţilescu  Şi încălţămintea pentru  copiii este la reducere. “Am profitat şi am luat pentru băieţelul meu două perechi de săndăluţe. Au fost la 21 de lei, iar eu le-am cumpărat 15 lei”, a spus Florin Dragotescu din Târgu-Jiu.  În magazinul Total se pot achiziţiona încălţăminte din piele cu până la 70% reducere.

“Nu-mi permit să chletui mai mult de 70 lei”

Noile campanii de reduceri încântă persoanele cu venituri dar şi pe cele cu venituri mai mici. “Sunt binevenite ofertele având în vedere criza asta.  Am vâzut reclamele şi am intrat de curiozitate în magazinul de încălţăminte. Nu-mi permit să cheltui mai mult de 70 de lei”, a spus Iuliana Bâscu, o tânără de 19 ani din Sibiu atrasă de  noile promoţii.


Articolele de îmbrăcăminte, de la 60 la 25 de lei

Ca să fie siguri că vor da pe toate şi nu vor rămâne cu marfa în stoc, vânzătorii au făcut mari reduceri la haine.  În timp ce unii patroni au magazinele pline de haine de vară  alţii deja s-au aprovizionat cu haine din colecţie de toamnă. “Am  rămas cu multă marfă din cauză că nu s-a vândut la preţ întreg. Nu au bani oamenii. Fiindcă apropie anotimpul rece am fost nevoită să fac reducerile ca să pot investi în continuare pentru articole de toamnă”,  precizat Ştefania Bărbulescu, patroana unui magazine de profil din cartierul 9 Mai.  O bluză de damă din material fin a scăzut de la 60 la 25 de lei.  La fiecare pas există magazine tip orice produs la 25 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite