Târgu-Jiu: De la Cartea Recordurilor la naţionalele de cros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: De la Cartea Recordurilor la naţionalele de cros
Târgu-Jiu: De la Cartea Recordurilor la naţionalele de cros

Atleţii clubului Pandurii care au participat la Turul României pentru a intra în Cartea Recordurilor au revenit de ieri la Târgu Jiu şi se pregătesc deja pentru a participa la Campionatele Naţionale de Cros.

Cei patru atleţi de la clubul  Pandurii Târgu Jiu care au alergat în Turul României timp de 15 zile, Dumitru Marica, Constantin Susmă, Alexandru Dobriţescu şi Florin Apetroaie, se antrenează de ieri din nou la Târgu Jiu pentru a participa la Naţionalele de Cros de la Vtra Dornei. Deşi au alergat mai bine de două ore pe zi şi au efectuat şi antrenamente, pe lângă programul de alergare impus de cursa la care asu participat, gorjenii nu au avut parte de nici o zi de pauză. Ei şi-au reluat imediat antrenamentele pentru concursurile care vor urma.

Nu acuză oboseala cursei


Alexandru Dobriţescu a precizat că drumurile cu maşina care însoţea sportivii pe drum au fost mai obositoare decât cursa în sine: „A fost obositor pentru că am mers mult în maşină nu pentru că am alergat, pentru că de alergat oricum alergam şi acasă, dar trebuia să stăm în maşină când un coleg alerga şi apoi să ne deplasăm până în oraşul următor. Noi chiar ne mai antrenam după ce alergam în cursă penttru a ne completa antrenamentele. Chiar şi când aveam programul de cursă noaptea noi alergam dimineaţa după ce dormeam puţin mai mult.”  Florin Apetroaie spune că a apărut o oarecare oboseală abia spre finalul cursei când au alergat noaptea: „E puţină oboseală după aceste antrenamente mai intense dar e bine. Patru nopţi n-am mai dormit decît câte cinci ore şi de aceea a fost mai mare oboseala pentru că ajungeam dimineaţa la hotel. Ne simţim fenomenali, aşa cum s-a numit şi turul pentru că am intrat în Cartea Recordurilor. E o mare bucurie şi chiar nu mă gândeam că pot ajunge vreodată să fac aşa ceva şi să intru în Cartea recordurilor.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite