Târgu-Jiu: Raskovic va fi lăsat să mai execute penaltiuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Raskovic va fi lăsat să mai execute penaltiuri
Târgu-Jiu: Raskovic va fi lăsat să mai execute penaltiuri

Afectat de ratarea din meciul de la Braşov, atacantul Milanco Raskovic este susţinut atât de colegii din lot cât şi de antrenorul Ciobotariu. Dacă ar fi înscris din penaltiul dictat de centralul Alexandru Tudor, Raskovic ar fi readus echipa în joc şi rezultatul ar fi putut fi altul.

Supărat că a ratat penaltiul, atacantul are acum susţinerea colegilor pentru a trece peste această perioadă mai dificilă, aceştia încurajându-l şi spunându-i că tot el va bate loviturile de la 11 metri şi pe viitor.

Dă vina pe presiunea meciului


Raskovic a explicat că de vină e presiunea meciului, penreu că la antrenamente era cel mai bun marcator de la punctul cu var: „Sunt supărat că am ratat, e normal să fiu pentru că la antrenament nu ratam. Dar asta e diferenţa între antrenament şi meci pentru că  aici la meci era presiunea mai mare. Îmi pare rău că n-am dat gol şi e normal să fiu afectat şi supărat că n-am marcat. Îmi doream foarte mult să înscriu şi să readuc echipa în joc. Poate se schimba jocul nostru dacă marcam.” Raskovic este însă susţinut de colegii de echipă pentru a nu fi afectat prea mult de ratare, aceştia spunându-i ieri că tot el va bate şi următorul penalti care îl va primi Pandurii la un meci oficial: „Important e însă faptul că toţi jucătorii nu au dat vina pe mine şi mi-au acordat încredere. Colegii m-au încurajat mereu şi mi-au spus că dacă mai avem un penalti tot eu o să-l bat. Ei au încrede în mine şi e normal pentru că suntem o echipă şi trebuie să fim uniţi.”
Raskovic a mai precizat că îl cunoştea bine pe Coman şi ştia că e un portar experimentat dar el a şutat prea slab ca să-l poată învinge.

Se gândesc deja la meciul cu Bistriţa

Antrenorul oltenilor consideră ratarea penaltiului un moment decisiv al meciului la fel ca şi golul primit la finalul primei reprize: „Cred că au fost două momente deosebit de importante, acel minut 45 în care ne-au dat gol pe o neatenţie a noastră iar al doilea moment important cred că a fost penaltiul ratat. Puteam să reintrăm în joc în partea a doua a meciului chiar şi la 2-0 dacă reuşeam să înscriem din acel penalti.” Încurajat şi de antrenorul Ciobotariu, Raskovic spune că îşi va reveni rapid după această ratare pentru că trebuie să se pregătească pentru meciul cu Gloria de vineri: „Sunt supărat dar după câteva zile îmi revin. Trebuie pentru că vom începe pregătirea pentru meciul cu Bistriţa. Antenorul a zis să fiu cu capul sus pentru că vine meciul cu Gloria şi trebuie să ne pregătim. M-a încurajat şi asta e foarte important pentru mine.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite