Târgu-Jiu: Răpire ca-n filme în cartierul Meteor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Răpire ca-n filme în cartierul Meteor
Târgu-Jiu: Răpire ca-n filme în cartierul Meteor

O adolescentă în vârstă de 14 ani a fost rapită în această după-amiază de un tânăr care pretinde că este logodnicul ei. Din declaraţiile martorilor reiese că minora a fost urcată cu forţa într-un autoturism Dacia Logan, în care se aflau tânărul în vârstă de 15 ani şi unchiul acestuia, ambii de etnie rromă.

Gabriela Ilarie de 14 ani, din cartierul Meteor, plecase azi la cumpărături dar în faţa magazinului situat pe strada Meteor a avut parte de o adevarată surpriză. Fostul ei logodnic, Valentin Mihai şi unchiul său au obligat-o să urce în maşină după care s-au facut nevăzuţi.

Speriată de cele întâmplate, una dintre vecinele care se aflau în magazin a apelat numărul de urgenţă 112 şi a alertat poliţia. La faţa locului au ajuns la scurt timp şi oamenii legii, care au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs acest incident.

Martorii spun ca între cei doi tineri s-a înfiripat în urmă cu câţiva ani o poveste de iubire ei fiind logodiţi. Piranda a preferat însă să se căsătorească în judeţul Dolj, cu un tânăr din localitatea Băileşti. După câteva luni de căsnicie, Gabriela s-a întors la părinţi, în cartierul Meteor, fiind suficient ca fostul ei logodnic să premediteze o răpire ca-n filme. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite