Târgu-Jiu: Negru a explicat de ce a plecat de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Negru a explicat de ce a plecat de la Rapid
Târgu-Jiu: Negru a explicat de ce a plecat de la Rapid

Mijlocaşul Vali Negru a renunţat la Rapid după ce s-a antrenat toată vara sub comanda lui Viorel Hizo, după ce giuleştenii au au mai respectat promisiunile făcute iniţial în ceea ce priveşte contractul. În aceste condiţii, prima echipă la care a dorit să vină a fost şi prima care l-a căutat, Pandurii Târgu Jiu.

Vali Negru se antrenează de două zile cu Pandurii iar azi acesta a vorbit pentru prima dată de problemele pe care le-a avut la Rapid şi a explicat de ce a renunţat la o echipă la care şi-a dorit mereu să joace.

A plecat din cauza lui Copos


Negru a dorit mereu să joace în Giuleşti şi când a devenit jucător liber, a mers imediat la Rapid.  Deşi s-a pregătit toată vara la Rapid,  Negru a venit acum la Pandurii, explicând că Rapid nu şi-a respectat promisiunile: „Din cauza domnului Copos am plecat pentru că nu a putut respecta un contract pe care l-am negociat cu ei. Eu am venit la Rapid jucător liber de contract după ce am rezolvat un litigiu cu cei de la CS Otopeni. Dar înainte să plec în cantonamentul de vară cu Rapid am negociat cu cei de acolo un contract, de fapt nici nu se poate spune negociat, în sensul că eu am cerut ceva, ei au oferit altceva şi eu am acceptat ceea ce ei mi-au oferit. Fără să mai zic că aş vrea mai mult, cu toate că erau mai puţini bani decât la Otopeni. Domnul Viorel Hizo mă dorea acolo şi am acceptat orice pentru că doream să mă întorc. Am venit din cantonament cu ei şi după prima etapă când să semnez contractul am văzut că era altul decât ceea ce au propus iniţial.”

Pandurii l-au dorit din vară


După ce s-a despărţit din nou de Rapid, Negru a apelat la Pandurii care fusese prima echipă care l-a dorit dar pe care o refuzase iniţial:  „Pandurii a fost prima echipă care m-a căutat în momentul în care au afltat că sunt în litigiu cu cei de la Otopeni. Nu le-am dat un răspuns atunci şi a rămas să mai dicutăm după ce mă gândesc o perioadă. Între timp a intervenit şi Rapidul şi normal că am ales Rapid cum era logic şi am refuzat şi Pandurii şi alte echipe care m-au mai căutat. În momentul în care s-au stricat relaţiile cu Rapid, am discutat cu domnul Condescu şi am venit aici la Târgu Jiu. Încă nu am semnat contractul cu Pandurii dar am discutat asupra acestuia şi sper să nu se răzgândească pentru că eu cred că aici nu este acelaşi lucru ca şi la Rapid.”








Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite