Târgu-Jiu: Trei maşini răsturnate la Rânca din cauza poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Trei maşini răsturnate la Rânca din cauza poleiului
Târgu-Jiu: Trei maşini răsturnate la Rânca din cauza poleiului

Şoferii care se aflau la volanul celor trei autoturime au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat în afara carosabilului, din cauza poleiului. În urma acestor evenimente rutiere, doi gorjeni au ajuns la spitalele din Târgu-Jiu şi Novaci cu mai multe traumatisme şi fracturi.

Şoferii care se aflau la volanul celor trei autoturime au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat în afara carosabilului, din cauza poleiului. În urma acestor evenimente rutiere, un bărbat din Novaci a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe din Târgu-Jiu cu fracturi la cap şi la piciorul drept. Turiştii care au coborât astăzi cu autoturismele din staţiunea Rânca au circulat ca pe patinoar. Primele două maşini s-au răsturnat de dimineaţă în zona Plopu iar ultimul accident, soldat cu două victime, s-a produs în zona Cârligului, pe DN 67 C,  la 8 kilometri de Novaci, în jurul orei 10.00. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că Monică Laurenţiu, de 35 de ani, din oraşul Novaci, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat cu raba în afara părţii carosabile.

Tata era pasager în maşină şi este grav rănit. Este lovit la cap şi la picior. Aşteptăm să vedem ce spun medicii dar se pare că lovitura la cap este gravă. S-ar putea să fie nevoie de operaţie. I-au pus două copci la cap şi două la picior. E bine că este conştient”, spune fiica victimei. 

Circulaţia pe acel tronson de drum a fost oprită mai bine de un sfert de oră. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru a vedea în ce condiţii s-au produs aceste evenimente rutiere. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Zăpada la Rânca este de 15 centimetri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite