Târgu-Jiu: Târgujienii mor de sete când plouă - REVISTA PRESEI LOCALE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Târgujienii mor de sete când plouă  - REVISTA PRESEI LOCALE
Târgu-Jiu: Târgujienii mor de sete când plouă - REVISTA PRESEI LOCALE

La fiecare ploaie torenţială, o parte din municipiul Târgu Jiu riscă fie să primească apă cu debit redus, fie să nu mai primească deloc, reprezentanţii Aparegio fiind nevoiţi să înlocuiască tot timpul sursa de suprafaţă de la Şuşiţa Verde cu sursa de adâncime de la Iezureni informează astăzi presa din Târgu Jiu.

Ploile torenţiale lasă de fiecare dată fără apă locuitorii din mai multe zone din Târgu Jiu scrie azi Gazeta de Sud. Locuitorii altor cartiere constată, de asemenea, că presiunea scade atât de mult la robinet, încât centralele termice sau maşinile de spălat nu mai pot fi folosite. Problemele în alimentarea cu apă durează ore bune, perioadă în care muncitorii operatorului public Aparegio înlocuiesc sursa de apă de la Şuşiţa Verde cu cea de la Iezureni. Directorul Aparegio, Ion Popescu, a declarat că înlocuirea surselor de apă este tot timpul necesară, în caz contrar putându-se produce avarii majore la staţia de tratare.

Miliardarul Irinel Columbeanu, dat în judecată de 70 de gorjeni

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost dat în judecată de circa 70 de angajaţi care nu şi-au primit salariile scrie azi cotidianul Pandurul. Afirmaţia îi aparţine viceprimarului din Târgu-Cărbuneşti. Acesta a mai spus că miliardarul a uitat să achite dările pe terenul şi clădirile pe care le-a cumparat în oraşul Târgu Cărbuneşti având o datorie de 400 de milioane de le vechi. Ion Fugaru, viceprimarul oraşului, susţine că miliardarul nu şi-a plătit dările de aproape un an de zile. Datoria omului de afaceri se ridică la aproximativ 400 de milioane de lei vechi. „Este inadmisibil să nu dai banii la muncitori şi toată ziua să îţi faci reclamă la posturile naţionale ce mândru eşti şi ce blondă ţi-ai mai găsit”, a declarat Ion Fugaru.

Avalanşă de naşteri la maternitate


Cifra naşterilor a prins contur în această lună, medicii arătându-se mulţumiţi de creşterea natalităţii în această perioadă informează azi Gorj Domino.
La Secţia neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu au loc din ce în ce mai multe naşteri. Cel puţin aşa susţine şefa secţiei, medicul Camelia Roman, care spune că zilnic au loc câte cinci naşteri, cifră destul de promiţătoare, faţă de alte luni, în care numărul naşterilor era foarte mic. „Se pare că s-au înmulţit naşterile în această perioadă. Luna trecută au fost foarte puţine, însă acum putem spune că stăm bine", spune medicul Camelia Roman.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite